21:27
Шановні громадяни!
В нашому місті Добропілля склалася дуже складна ситуація з центральним каналізаційним колектором, а також з колекторами міст Білозерське та Білицьке. Як відзначила комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  виконкому – ситуацію рахувати як наближену до надзвичайної. Але така ситуація склалася не тільки тому, що обладнання вкрай застаріле, та з вини міськводоканалу. У цьому й велика вина наша. Люди кидають в каналізаційні стоки тверде побутове сміття, харчові відходи, старі речі, жужелицю, будівельні матеріали, навіть буває і мертвих тварин. Це неподобство веде до знищення всієї каналізаційної системи, заливає підвальні приміщення багатоповерхових будинків, які люди були вже привели до порядку. також залиті фекальними стоками двори, ринок „Саратовський”, траса по вул.. Першотравневій і т.і. Виникає небезпека забруднення питної води, прудів-відстойників, де населення відпочиває, ловить рибу, купається. Це вкрай небезпечно, бо веде до різних епідемій.


Міський голова вирішує проблему на рівні обласної ради Кабміну, бо ремонт колекторів коштує понад 4 млн.грн., а цих коштів у міському бюджеті не передбачено. 
Тому звертаємося до вас, шановні громадяни: бережіть те, що маєте! По-господарськи відностеся до комунального майна. 
Будівельні матеріали необхідно вивозити само вивозом, а не засипати в контейнери та смітникові майданчики. Цих людей необхідно карати не тільки штрафами, що подаються на адмінкомісію до виконкому, а й всенародним осудом.
Тільки всі разом цією громадою зможемо подолати цю небезпеку, яка може привести до складних наслідків. Не допустимо байдужості серед нас.  

Активісти МГО „Голос Громади” міст Добропілля, Білицьке, Білозерське

Доброполье на ладонях

Категория: Місцева влада | Просмотров: 674 | | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]