18:08
Благодійний новорічний ранок для вихованців дитячого садка та переселенців із зони АТО у ДНЗ №13 «Світлячок»

Сьогодні, 31 грудня, в  м.Білицьке в дошкільному навчальному закладі №13 «Світлячок» допомогли провести благодійний новорічний ранок для вихованців дитячого садка та переселенців із зони АТО.

 

Діти з нетерпінням чекали на гостей, які ніби в казці до нас добиралися з Києва,крізь хуртовини та снігові замети. Але ось нарешті дітвора з радістю зустріла своїх героїв. Малеча навперебій розпитували у бійців батальону Київ-1 чи не замерзли, як  почувають себе, приїхали нас захищати? Кожна дитина намагався залізти до хлопців на руки і заглянути в очі. Їм було цікаво побачити справжніх захисників Батьківщини.

 

У святковому заході  «Новорічний сон», підготовленому колективом ДНЗ «Світлячок», приймали участь діти  з усіх дитячих садочків міста ,а та діти переселенці, які прийшли на свято разом зі своїми батьками.

 

На свято до нас завітали казкові герої : Дід Мороз і Снігуронька, Водяний і Розбійник, Баба Яга та Снігова королева, казкар.Новорічне свято стало можливим  за підтримкою народного депутата  Дейдея Євгенія Сергійовича, куратора батальйону міліції спецпризначення Київ -1.

 

Малята,гості  і батьки прийняли активну участь,разом з казковими героями танцювали, співали, відгадували загадки,змагалися хто  найсильніший. Жарти, пісні, танці та веселий сміх лунали всюди в цій святковий  передноворічний  день. Після вистави дітям дарували подарунки..

 

У місті  Білицьке живуть чудові люди.Бійці щиро посміхалися і радувалися тому,що у м. Білицьке дошкільному навчальному закладі №13 «Світлячок» створено такі чудові умови,діти виховуються чинними та добрими,ще сподіваються на щиру дружбу з дітлахами. Даруючи новорічний настрій бійці говорили,що головна мета – захищати щасливе дитинство, спокій та мир.

ДНЗ №12 «Світлячок»

Маріна Копцева



Схожі новини:

Категория: Дитячі садки | Просмотров: 1200 | | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]