18:16
Духовно-моральне виховання дошкільників в ДНЗ № 12 «Дзвіночок»

Згідно наказу № 293 від 09.09.2014р. по відділу освіти та графіку проведення методичних заходів в дошкільних навчальних закладах, в ДНЗ № 12 «Дзвіночок» проведено засідання ПНМК вихователів груп молодшого дошкільного віку за темою «Духовно-моральне виховання дошкільників».

Вихователь молодшої групи Горбань О.Г. під час інтегрованого заняття «Пригоди маленьких курчат» здійснили подорож по сільському подвір'ї, де надавали першу допомогу тваринам, готували чудодійні настої лікарських рослин, дякували Богу за все, що ми маємо. Варто відзначити, що за допомогою театралізованих дійств,малюки використовували емоційну діалогічну мову, відтворювали життя домашніх тварин.

 

 

Не забутнім і вражаючим пройшло свято «Стрітення», яке підготували і провели вихователь середньої групи Мамаєва О.В. та муз керівник Чирва О.Я. Вихованці побачили чудодійну зустріч Зими з Весною, і самі стали учасниками різних пригод, перевтілившись в птахів, квітів, сонячних промінців. Малюки закликали із пташкою, спеченого із сонячного жару, Весну, а потім усіх пригощали «жайворонками» та бажали здоров'я, весняного настрою.

 

Так, дітлахи познайомились із народними традиціями святкування Стрітення, збагатили свій духовний досвід, насолоджувались симфонічною музикою та красотою бальних танців.

 

 

 

 

 

 

 


Завідувач ДНЗ №12

Рябчук Марія Микитівна



Схожі новини:

Категория: Дитячі садки | Просмотров: 1468 | | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]