22:58
Феєрія Новоріччя в ДНЗ№ 15 «Малятко»

Феєрія Новоріччя -  для кожного з нас один з найяскравіших   найтепліших спогадів дитинства. Новий рік - час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли довкола панує магія добра і казки. Діти нетерпляче очікують на свято і зустрічають його з надзвичайним  захопленням.

У цей тиждень у дошкільному навчальному  закладі № 15 «Малятко» у всіх вікових групах проходили новорічні ранки. На гостину до малят завітали Дід Мороз зі своєю онучкою Снігуронькою, казкові герої всім відомих казок. Цікаво продумані сценарії створювали святкову атмосферу, забезпечували гарний настрій та залишили чудові враження дітям, батькам, бабусям, дідусям.

Колектив ДНЗ потурбувався про те, щоб Новорічне свято для малечі було справжнім дивом, наповнювало душу особливим піднесенням. А для цього проведено всі необхідні підготовчі роботи, а саме здійснено естетичне оформлення приміщень закладу  новорічними атрибутами, малюки, батьки виготовили цікаві прикраси, які чудово доповнювали інтер'єр закладу та створювали святкову атмосферу. 

Завідувач ДНЗ№ 15 «Малятко»

Тетяна Сачко

 

 



Схожі новини:

Категория: Дитячі садки | Просмотров: 728 | | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]