17:51
Фото звіт про проведення шашкового турніру в ДНЗ №15 «Малятко» серед дітей дошкільного віку «Совенятко» 10.10.2014р.


Серед інтелектуальних ігор шашкам належить одне з провідних  місць. Ця захоплива гра служить не лише для розваги, але й для розвитку логічного мислення, кмітливості.


Завдяки їй розвивається просторова уява і пам’ять. Дитина, яка навчається цій грі, стає більш зібраною, звикає самостійно мислити та приймати рішення. Гру в шашки можна обрати і як спосіб домашнього дозвілля або хобі для всієї родини, і в дитячому садку вона знаходить гідне місце.

 

 

 


Напередодні міського турніру з  шашок серед вихованців дошкільних навчальних закладів Добропілля   на базі ДНЗ  №15 «Малятко» 10 жовтня 2014 року відбувся шашковий турнір «Совенятко» . В турнірі взяли участь вихованці  старшої групи «Дзвоники» , вихователь Гончарюк Олена Валентинівна , змінний вихователь Скрипник Наталія Вікторівна, Савицька Ірина Миколаївна.

 

 

 

 

Основними завданнями заходу було закріпити знання дітей про шашки, сприяти розвитку навичок гри, розвивати ініціативу, самоконтроль, формувати доброзичливе ставлення до супротивника.  

 

 

 

 

Змагання проходили в декілька етапів. Діти грали як традиційними шашками , так і не традиційними.На шашкових полях розгорнулися справжні баталії: діти довго міркували над кожним ходом. Турнір пройшов  в радісній атмосфері разом із Шаховою Королевою та Шаховим Королем , і закінчився урочистим нагородженням. Найбільшу увагу суддів і вболівальників викликала гра Влада Шрамка, Богдана Бикова, Денісової Дарина, Макух Артема, Земелько Дарини.

 

 

 

Велика дорога розпочинається з першого кроку. І, хто знає, може так статися, що сьогоднішні маленькі гравці завтра стануть чемпіонами країни!

 

ДНЗ N15 «Малятко»

Ирина Запорожец(Черницына)



Схожі новини:

Категория: Дитячі садки | Просмотров: 1471 | | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]