18:56
Мешканець Білецького носив із собою биту з цвяхами щоб захищатися від собак

Співробітниками Добропільського відділення поліції затримано чоловіка, у якого при собі знаходилася бита для гри у бейсбол із цвяхами на кінці. Холодна зброя вилучена та направлена на експертизу, а правопорушникові загрожує до 3 років позбавлення волі.

Днями під час патрулювання території міста Білицьке співробітниками Добропільського відділення поліції з метою перевірки документів був зупинений чоловік, який ніс із собою поліетиленовий пакет з підозрілим предметом у середині.

Правоохоронці не помилилися. Підозрілим предметом виявилася бита для гри у бейсбол. Ось тільки один кінець цього «спортивного інвентарю» був оснащений цвяхами.

Правопорушником виявився 65-річний місцевий мешканець.

Чоловік пояснив правоохоронцям, що цей предмет він знайшов у лютому поточного року на території смітника у місті Родинському. Цвяхів на биті, чоловік каже, не бачив. А залишив собі «щоб захищатися від диких собак».

Холодна зброя вилучена та направлена на експертизу, а у відношенні її хазяїна відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

За скоєння такого правопорушення законом передбачене покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або арешту на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк від двох до п'яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

http://krasnoarmiysk-police.dn.ua



Схожі новини:

Категория: Новини поліції | Просмотров: 951 | | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]