10:54
Поздравление с днем шахтера городского головы Заварзина А.Т.


Вельмишановні земляки! Білицька міська громада вітає Вас з нагоди професійного свята - Дня Шахтаря!

Від щирого серця вітаємо з професійним святом усіх, хто присвятив своє життя шахтарській справі.  

Низький вам уклін та шана,
Щедрі лани, родючі землі, багаті корисними копалинами надра, різномаїття рослинного світу віншують наше місто, як квітучу мальву у вишиванці України. Та найбільший здобуток нашої землі – її гостинні, талановиті, працьовиті та чемні люди.

Сьогодні Україна вшановує своїх шахтарів, від праці яких залежить стабільність нашої економіки, її успішний розвиток і добробут громадян.

Громада вдячна Вам, всім шахтарям За працелюбність та доброзичливість, почуття обов’язку та терпіння.

За Любов до своєї професії,
Низький уклін ветеранам і передовикам виробництва за самовіддану працю і вірність шахтарській справі!

Ви вносите величезний вклад у паливно-енергетичний комплекс всієї країни, множите трудову славу, кращі традиції майстрів гірничої справи, зміцнюєте і удосконалюєте виробництво. Ми з гордістю згадуємо про велику плеяду заслужених гірників, якими пишається України, пам'ятаємо їхній досвід, самовідданість і професіоналізм. Пишаємося здобутками молодого покоління шахтарів, що приймає трудову естафету ветеранів.

Нехай у віках вирує життя на квітучих теренах нашої рідної землі. Діти будуть щасливими та усміхненими, батьки – спокійними та впевненими в прийдешньому.

Бажаю вам надійної, міцної покрівлі над головою, шахтарського везіння та успіхів, щоб кожного ранку, піднявшись «на гора» Вас зустрічало сонце та мирне блакитне небо Вашій родині добробуту та злагоди.

Щастя Вам, здоров’я, любові і радості, творчої наснаги. Бережи, всіх нас , Господь ! З повагою  від імені Білицької міської громади

Міський голова
Олександр Заварзін
25 серпня 2013 р



Схожі новини:

Категория: Місцева влада | Просмотров: 933 | | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]