13:18
Практикум для роботодавців «Корисні поради»

30 вересня, в приміщенні виконкому Білицької міської ради відбувся практикум для роботодавців «Корисні поради», який провели директорка Добропільського міського центру зайнятості Вікторія Бугаєць, начальниця відділу взаємодії з роботодавцями Валентина Гончарова та приватний сертифікований податковий консультант – юрист Іван Якунін.


Під час зустрічі була презентована Стратегія розвитку державної служби зайнятості на 2019-2022 роки, послуги центру зайнятості для роботодавців та шукачів роботи з використанням новітніх технологій: відеовакансії, відеорезюме, електронний кабінет роботодавця та безробітного, дистанційне, неформальне та дуальне навчання, онлайн-співбесіди та ін.


Іван розповів про отримання та користування електронним підписом; про нововведення в законодавстві, які наберуть чинності у 2020-2021рр, легалізацію зайнятості осіб; про роботу з електронними сервісами, інформаційними ресурсами, різними державними реєстрами та ін. Особливо звернув увагу на нормативно-правові акти з питань праці, які в обов’язковому порядку повинні виконуватися кожним роботодавцем.


На заході були присутні понад 20 роботодавців. Присутні брали активну участь у спілкуванні з фахівцями та отримали відповіді на свої запитання



Джерело: Добропільський міський центр зайнятості

Схожі новини:

Категория: Підприємства | Просмотров: 383 | | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]