19:02
У ДНЗ № 12 «Дзвіночок» малюки щедро вітали з 8 марта!

З ніжним подихом природи, теплими промінцями сонця ми зустрічаємо перше весняне свято – 8 Березня. Це свято є символом усього найкращого, що є в нашому житті: сердечності, доброти, кохання, радості, тепла. Тільки жінка, мати віддає свою душу та найкращі якості близьким людям. 

Тому у ДНЗ № 12 «Дзвіночок» малюки щедро вітали своїх найулюбленіших мам, бабусь, сестричок. Для них лунали пісні, їм присвятили  найкращі вірші. Залюбки виконували запальні танці. По – справжньому розвеселили жартівливими сценками із сімейного життя, де так талановито зіграли хлопчики середньої групи («бабушки  – старушки») та старшої – ( «татусь з сином»). Багато приємних слів та сюрпризів отримали чарівні «гості» (мами, бабусі, дівчата) від дітлахів. Але основне – це подарунки, які приготували своїми руками. Хлопчики та дівчатка дуже пишались своїми яскравими поробками і з нетерпінням чекали на щасливу мить – порадувати своїх наймиліших  « сюрпризами». І це їм удалось. Світлі посмішки, слова вдячності, палкі привітання – всіх налаштували на святковий лад.

Від усієї душі бажаємо кращій половині суспільства, щоб кожен день Вашого життя був світлим і радісним, творчого натхнення, приємних несподіванок, мира і злагоди в кожній оселі.

З любов'ю і повагою – «Дзвіночок»



Схожі новини:

Категория: Дитячі садки | Просмотров: 631 | | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]