21:47
В ДНЗ № 12 “Дзвіночок” відбувся фінальний шашковий турнір “Совенятко”.

З метою інтелектуального розвитку та логічного мислення дошкільників, в ДНЗ № 12 “Дзвіночок” відбувся фінальний шашковий турнір “Совенятко”. Найкращі гравці закладу прийняли участь у змаганні: Ярослав Бондаренко, Олександр Рязанов, Станіслав Коптелов, Аріна Мамаєва, Олег Прокопов, Максим Аргеткин, Анна Наумова, Рустам Конобрицький.

Учасників турніру  привітала Шашкова Дама (вихователь Горбань Н.П.) яка й оголосила відкриття конкурсу.

Юні шашкісти завзято долучились до гри. Боротьба захопила усіх присутніх: батьків, суддів. Батьки дуже вболівали за своїх дітей, але на підмогу не поспішали: перемога повинна бути тільки в чесній боротьбі. Цікава та напружена атмосфера спонукала до нових перемог. Важко було визначитись, хто ж таки найкмітливіший, у кого більше виграних партій ? По закінченню шашкового свята все – таки лідером став Ярослав Бондаренко (найбільш виграних партій), посів 1 місце, 2-  став Олександр Рязанов, та 3 – місце  Станіслав  Коптєлов.  

Усі учасники отримали почесні грамоти та подарунки. Ще раз вітаємо  усіх  учасників  турніру  а  також  їх  вихователя (тренера)   Мамаєву О.В. , яка організувала це свято.



Схожі новини:

Категория: Дитячі садки | Просмотров: 747 | | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]