19:03
В ДНЗ № 12 «Дзвіночок» відбувся I етап конкурсу «Розумники та розумниці»

З метою сприяння пізнавального, інтелектуального, креативного розвитку дитини в ДНЗ № 12 «Дзвіночок» відбувся I етап конкурсу «Розумники та розумниці».

Завдання перед дітьми ставились за напрямками: гуманітарний ( в тому числі національне виховання; логіко-математичний). В конкурсі брали участь дві команди 5 дівчаток і 5 хлопчиків. Щоб було цікаво та весело, змагання з дітлахами організувала сама Мері Поппінс (вихователь старшої групи Мамаєва О.В.).

Складні завдання переплітались з іграми, музичними номерами, щоб «розумники» не перевтомлювались обидві команди приємно здивували членів журі (завідувач Рябчук М.М., вихователі Горбань О.Г. та Кириченко Н.Г.) гарними знаннями з усіх розділів програми «Впевнений старт»

Але все – таки дівчата (Науменко Аня, Підгородецька Даша, Бурдужа Кароліна, Патана Поліна, Калініченко Софія) перемагали. Хлопчики (Бондаренко Ярослав , Богдан Артем, Кругляк Максим, Коптєлов Стас, Рязанов Саша) лише трішки відставали за швидкістю, але з завданнями справлялись вірно.

Після ретельного підрахунків балів, визначились переможці:

I місце – Науменко Аня
II місце – Підгородецька Даша
III місце – Бурдужа Кароліна

Всі учасники отримали солодкі подарунки та грамоти. Науменко Аня буде відстоювати честь «розумників» «Дзвіночка» у II турі закладів міста.

Браво, «Дзвіночки».

Завідувач ДНЗ № 12 «Дзвіночок»

Марія Рябчук



Схожі новини:

Категория: Дитячі садки | Просмотров: 650 | | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]