15:19
В ДНЗ № 13 «Світлячок» було проведено місячник «Увага! Діти – на дорозі»

З 20.08.2015 по 20.09.2015 року в ДНЗ № 13 «Світлячок» було проведено  місячник  «Увага! Діти – на дорозі».

На протязі всього місяця діти поповнювали свої знання з правил дорожнього руху. У цьому їм допомагали вихователі і батьки. Були проведені заняття в молодших групах «Дорога і ти » (вихователі Бойченко О.В., Леонова Н.В.), в санаторній групі «Твоя безпека на дорозі» (вихователь Єфименко В.А.), на старшій « Вчимося запобігати аваріям» (вихователі Гофман В.І.). В ході занять педагоги формували і закріплювали знання з правил дорожнього руху у дошкільнят, як правильно поводити себе на дорозі.

Цікаво проведені дидактичні ігри в молодшій групі  на тему: «Підкажи слово». В ході їх проведення діти закріпили знання з правил дорожнього руху. Заслуговує на увагу проведення дидактичних ігор в старшій групі на тему: «Я на дорозі!» в ході яких вихователі закріпили знання та практичні  вміння дітей  правильно поводити себе на дорозі . Позитивним є те, що вихователі використали багато демонстраційного  та роздаткового матеріалу, інвентарю.

Для засвоєння в дошкільнят навичок безпечної поведінки на дорозі  були проведені розваги : гру-виставу на молодших та санаторній групах на тему: «Моя безпека на дорозі» (муз. керівник Вєлєв С.І.); на належному рівні проведено розвагу на старшій групі «Щоб не трапилось біди – треба бути обережним!». Позитивним є те, що вихователі зацікавили дітей до участі в проведенні розваги, використали в достатній кількості атрибути, прихід Помагайка (регулювальник руху ). 

На належному рівні проведені бесіди з БЖД різної тематики : «Дорога – не місце для гри» (молодші та середня групи), «Дорожні знаки – наші помічники» (санаторна група), «Щоб не було біди , ти правила вчи» (старша група).

Був  проведений конкурс малюнків серед дітей та батьків «Дорога очима дітей!». Також вихователі разом із батьками підготували для дітей  куточки  з вивчення правил дорожнього руху. 

Проведена комплексна робота з  батьками : 
- проведено консультацію на тему : «Де грають ваші діти?»;
- організовано бесіду з батьками на тему: «Життя маємо – за нього відповідаємо»;
- виготовлено папку-пересувку «Діти на дорозі» ;
- оформлено виставку «Дорога очима дітей».



Схожі новини:

Категория: Дитячі садки | Просмотров: 2043 | | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]