11:11
«Чомусики» з ДНЗ «Дзвіночок» відсвяткували випускний бал

Надзвичайно по – святковому виглядає сьогодні музична зала в дитячому садочку «Дзвіночок» Адже у дошкільників старшої групи «Чомусики» (вихователь Кириченко Н. Г.) перший  в їх житті випускний бал. Багато гостей завітали, щоб привітати майбутніх школярів.

Випускники вражають своєю вишуканістю, гарним вбранням та зачісками. Але найважливіше те, що хлопчики та дівчатка показали свої акторські здібності: жартівливі сценки зіграли дуже талановито, розвеселили всіх присутніх, які на мить засмутились від прощання з улюбленим «Дзвіночком».

Мері Поппінс (вихователь Мамаєва О. В.) під знайому мелодію (по фільму) граціозно зі своїми вихованцями виконали танець, підкреслюючи витонченість манер та похвалила майбутніх вихованців за їх культуру та галантність.

«Вередливу принцесу» (Віка Кузьміна) «Професор» всіх наук (Суручану Єлісей) запевнив в тому, що знання та праця необхідні всім і навіть «Ємеля» (Артем Пахомов) не захотів одружуватись на лінивій та не освідченій «принцесі».

Чарівник Хоттабич похвалив дітлахів за гарні знання. Танці, пісні, гра на музичних інструментах підкорили всіх своєю оригінальністю та гарним настроєм.

А святковий «фуршет» на ігровому майданчику став несподіваним сюрпризом. На яскравих скатертинах спокусливо приваблювали погляд  до себе солодощі та фрукти.

Завершилось свято запуском червоних кульок в небо зі щасливим побажаннями.

Успіхів вам, дорогі  наші «Чомусики»!

ДНЗ №12 «Дзвіночок»
Завідувач  Рябчук М. М.

29.05.2015



Схожі новини:

Категория: Дитячі садки | Просмотров: 1579 | | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]