15:47
День сміху у ДНЗ №13 «Світлячок»

День сміху — всесвітнє свято, яке традиційно відзначається в усьому світі першого квітня. В цей день прийнято жартувати над близькими людьми і родичами. У народі кажуть: «Сміх – це здоров’я». Справді, він допомагає зняти стрес, підняти настрій, позитивно впливає на психічний стан людини. Тому, в цьому році було вирішено провести День психології саме в День сміху. Педагоги, вихованці та батьки підійшли до його підготовки цілком серйозно. Була оформлена цікава, весела, позитивна виставка фотогазет «Весняні посмішки».

 А яке ж свято без клоунів, веселощів, сюрпризів та ігор!? Тому була в нас і розвага «Свято сміху», на яку потрапити ні учасникам, ні гостям без бантика було неможливо. Порадував в цьому питанні творчий підхід наших батьків і кожна дитина мала свій неповторний «шедевр».

«Хвилинки-смішинки», виступ дитячого шумового оркестру, веселі ігри з дотепними клоунами, веселі жарти, пісні і таночки не дали сумувати ні педагогам, ні вихованцям дитячого садка. Колектив ДНЗ №13 «Світлячок» вітає усіх з святом - Днем сміху! Бажаємо, щоб на устах була завжди лиши посмішка незважаючи на день, гарного всім настрою, міцного здоров’я та веселої вдачі!

Влаштували незабутнє свято для дітей:

Вихователі: Бойченко О.В.,Єфименко В.А.,Дугельна Л.А., Гофман В.І.

Музичне оформлення – музичний керівник Симонова О.К.

Працівники ДНЗ: Нікуліна О.Ф.,Павленко О.В.Лебедюк Т.Б.

Категория: Дитячі садки | Просмотров: 858 | | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]