11:55
Конкурс «Город своими руками» - проекты из г.Белицкое и пгт.Водянское

В конкурсе мини грантов «Город своими руками» участвует всего 72 проекта городов Большого Доброполья (Доброполье,Белозерское,Белицкое, пгт.Новодонецкое).

Голосование будет идти 3 недели: с 15 мая по 5 июня. Все проекты для городов Большого Доброполья можно посмотреть здесь http://nashe-misto.in.ua/dobropillya/

Проголосовать можно через социальные сети: Вконтакте, Фейсбук, Одноклассники, Твиттер, Мой мир.

Список проектов, поданных на конкурс мини грантов «Город своими руками» жителями города Белицкое и пгт Водянское.

ВНИМАНИЕ! ГОЛОСОВАТЬ МОЖНО ТОЛЬКО ЗА НЕСКОЛЬКО ПРОЕКТОВ!

пгт Водянское

1. Дитячі забави (ДНЗ "Березка" пгт Водянское)

Общая сумма - 32800. Запрашиваемая сумма - 28500

  • Обладнати майданчики дитячого закладу спортивним інвентарем.  
  • забезпечення системного підходу в організації фізкультурно-оздоровчої роботи впродовж навчального року; 
  • формування передумов здорового способу життя дітей різних вікових груп в умовах ДНЗ та сім'ї; 
  • поліпшення розвивального середовища для розвитку рухових умінь; 
  • використання новітніх освітніх технологій у фізкультурно-оздоровчій роботі з дітьми; 
  • задоволення потреб кожної дитини в рухах і руховій активності, виховання інтересу до них. 

2. Удосконалення казкового містечка дитячих усмішок (ВНИМАНИЕ - короткое описание проекта на сайте не соответствует содержимому PDF-файла с проектом)

Общая сумма - 30000. Запрашиваемая сумма - 28000

Встановлення 5 світильників, 5 лавочок, 50 м. забору

У  смт  Водянське  на  території  клубу  С.М.Кірова  були  встановлені  спортивно-ігрові  майданчики,  на  яких збирається близько 150-200 осіб кожного дня, це  і молодь,  і молодші школярі, молоді мами з дітьми, люди похилого  віку.  Але  існує  проблема  у  відсутності  огородження  майданчиків,  що  може  призвести  до травматизму дітей з боку проїжджої частини, відсутнє освітлення у вечірній час, що провокує кримінальні правопорушення, відсутні лавки для зручності людей похилого  віку. 

 

г.Белицкое

1. Зростай здоровим, малюк (ДНЗ Светлячок)

Общая сумма - 36559. Запрашиваемая сумма - 29990

Створення  сприятливих  умов  для  здорового  способу  життя  і  максимального 
фізичного розвитку дітей з ясельного віку,та застосування інноваційних технологій у фізкультурно-оздоровчій роботі шляхом оновлення і модернізації спортивного залу дитячого дошкільного закладу. 

2. В здоровом теле - здоровый дух! (ДНЗ "Малятко")

Общая сумма - 29091. Запрашиваемая сумма - 2591

Мета: Укріплення здоров’я  малюків в ДНЗ, спроба об’єднати зусилля Держави , органів місцевого самоврядування, освіти , охорони здоров’я, фізкультури і спорту , батьківської громади , вихователів ДНЗ по створенню спортивно – оздоровчої бази в ДНЗ для занять фізкультурою і спортом. 
Завдання: Обладнання спортивного майданчика   в ДНЗ №15 «Малятко» для профілактики  і лікування ослаблених і часто хворіючих  дітей . 

3. Збереження національної культурної спадщини шляхом реконструкції

Общая сумма - 30000. Запрашиваемая сумма - 27000

У місті Білицьке є сквер, який займає важливу частину в житті мешканців і гостей міста. Сьогодні сквер перебуває у вкрай занедбаному стані та не виконує належним чином свого призначення, як місце відпочинку (в середньому протягом року сквер відвідують 2000 людей, 4000 людей в святкові дні). У дітей, людей літнього віку  немає  можливості  відвідувати  сквер  днем (лавочки  в  занедбаному  стані,  немає  урн),  у  молоді  немає можливості  відвідувати  його  в  темний  час  доби  (так  як  він  небезпечний  без  освітлення).  Вважаю,  що відновлення освітлення, лавочок та урн в значній мірі сприятиме вирішенню вказаної проблеми. 
-  встановити лавочки та урни для комфортного відпочинку усіх бажаючих на території скверу 
-  організувати вуличне освітлення території скверу 

4. Озеленення территорії комунального підприемства Білицький міський парк відпочинку і культури.

Общая сумма - 15400. Запрашиваемая сумма - 13860

Білицький міський парк буде більш привабливий для гостей парку атракціонів, розроблений 
ландшафтний дизайн з нових рослин парку буде приваблювати все більше людей до фонтану, спортивних площадок, до дитячих майданчиків які знаходяться на території парку 

4. Освітлення территорії комунального підприемства Білицький міський парк відпочинку і культури.

Общая сумма - 21600. Запрашиваемая сумма - 20000

Освітити у вечірній час спортивні, дитячі зони комунального підприємства Білицький міський парк культури та відпочинку та збільшити час перебування жителів та дітей на території спортивних, дитячих майданчиках, зменшити вірогідність виникнення травматизму на цих майданчиках. 

6. Облаштування місць збору твердих побутових відходів

Общая сумма - 33500. Запрашиваемая сумма - 30000

Проектом заплановано  вирішити проблему  покращення санітарно екологічного стану вулиць приватного сектору м. Білицьке шляхом встановлення та облаштування контейнерних майданчиків для запобігання накопичення побутових відходів вздовж смуги житлових будинків. Забезпечити   зручність  мешканців які зможуть використовувати ці контейнери не розміщуючи відра мішки  та пакети на вулиці біля своїх осель. Поліпшення зовнішнього вигляду міста. 

7. Облаштування  в  дошкільному  закладі  «Малятко»  фізкультурної  зали малятко-здоровятко (ДНЗ "Малятко")

Общая сумма - 29122. Запрашиваемая сумма - 25122

Облаштування  в  дошкільному  закладі  «Малятко»  фізкультурної  зали. Запорукою успішного фізичного  розвитку  дошкільників  є  використання  спортивного  обладнання, яке  в  ДНЗ  №15 «Малятко»  відсутнє.  Впродовж  багатьох  років  в  дитячому садку існує  оздоровча  група  для ослаблених  і часто хворіючих дітей, які потребують зміцнення свого здоров'я. Спортивний зал в закладі  вимагає  заміни  старого  спортивного    устаткування  на  нове,  сучасне,  бо  поповнення спортивним  інвентарем  взагалі  не  провдилось  ,  через  відсутність  коштів. Своє  здоров'я малюки  будуть  зміцнювати    в  спортивній    залі,  де  буде  все  необхідне  устаткування  для  розвитку  руху, прудкості, сили і витривалості. 

8. Актовий зал (ОШ№10)

Общая сумма - 40000. Запрашиваемая сумма - 30000

Нашій школі 50 років. ЗОШ №10 – величезна і світла, зі своєю багатогранною історією, професійним педагогічним колективом, великим і гомінким хором школярів (299 учнів), але без актового залу. 
Батьківські конференції та збори, вистави, концерти, різноманітні конкурси, інтелектуальні змагання, марафони, творчі вечори, урочисті лінійки, посвяти – нема де все це проводити. Випускні вечори вже років 15 проводяться в Будинку – інтернаті для інвалідів. Це жах для батьків і дітей. Нам потрібен свій актовий зал. 
Мета: створення творчого простору для розвитку культурного середовища міста, шляхом впровадження новітніх форм спілкування, навчання та виховання, інноваційних та інтерактивних методів взаємодії у різних цільових аудиторіях.. 

9. Дитячий спортивний майданчик - старт майбутнього чемпіона  (ДНЗ "Колокольчик")

Общая сумма - 33000. Запрашиваемая сумма - 30000

Виникла потреба забезпечити дітям умови для різноманітної активної творчої діяльності, що задовольняє їх потребу в рухах, в оволодінні різними способами дій, та стежити за їх фізичним розвитком.Відсутність сучасного спортивного майданчика не дозволяє дитячим садам сіл нашої республіки проводити обстеження фізичного розвитку за нормативами в повному обсязі. Так не проводяться біг на витривалість, не об'єктивні показники бігу і стрибків.Діти (100 осіб), віком від 3 до 6 років. 
Мета проекту: Покращення естетичного стану території дитячого садка через створення оптимальних умов для гармонійного розвитку та оздоровлення вихованців ДНЗшляхом облаштування спортивним інвентарем, обладнанням для спортивних змагань, свят. 

10. Спортивний майданчик  «Імпульс здоров’я» (ОШ№9)

Общая сумма - 33260. Запрашиваемая сумма - 30000

Спортивний майданчик «Імпульс здоров’я» буде   створювати сприятливі умови 
для організації дозвілля молоді та широких верств населення, задовольняти потреби у руховій активності, досягати  внутрішнього психологічного комфорту, високого рівня 
працездатності,  гармонії  стану населення нашого міста  і навколишнього  середовища засобами фізичної культури та спорту.  

11. Країна дозвілля (ОШ№10)

Общая сумма - 33000. Запрашиваемая сумма - 30000

У зв’язку з реорганізацією загальноосвітньої школи №10 в навчально – виховний комплекс та переобладнання приміщення кімнати школяра в групу для дітей з особливими освітніми потребами виникла необхідність в новому приміщенні для кімнати школяра. В нашій школі є такий кабінет, який відповідає всім санітарним вимогам, має два входи і може бути переобладнаний у кімнату школяра. Нам тільки для цього потрібні кошти. Кімната школяра дуже популярна серед дітей шкільного мікрорайону. Її відвідують понад 150 дітей міста різного віку та соціальних категорій (діти – сироти, малозабезпечені, діти з кризових сімей, діти з особливими освітніми потребами).  Нам необхідна нова кімната школяра, оновлена Країна дозвілля. 
- сприяти духовному відродженню та естетичному задоволенню учнів різних соціальних категорій; 
- залучити учнів корекційного класу до творчості, до прояву своїх здібностей, до корисного дозвілля; 
- створити затишну кімнату школяра, де з користю можна провести дозвілля; 
- організувати роботу нових творчих гуртків і вдосконалити творчу базу навчально-
виховного процесу; 
- створити умови для педагога-організатора кімнати школяра проводити яскраві творчі заходи, присвячені різним датам, свята, конкурси, виставки дитячої творчості.  


ОЗЖ «Верность» просит всех беличан поддержать проект "Площадка для выгула собак"

Площадка для вигулу собак

Майданчики для вигулу собак - одна зі складових такого життя. У Добропіллі вони відсутні, через що власники тварин використовують будь-які "підручні місця" для відпочинку, дресирування і тренувань своїх вихованців: двори, парки, посадки. Ще однією складовою майданчика  для  вигулу є наявність  урн  для  екскрементів  тварин,  яка  допоможе  підтримувати місцевість  у  чистоті  і  позбавить  місто  від  наявності  екскрементів  домашніх  тварин  на  галявинах, тротуарах, дитячих майданчиках. Крім відсутності місця, де можна цивілізовано вигулювати собак, у Добропіллі також відсутня культура вигулу собак, через що зростає кількість конфліктних ситуацій за їх  участю. 


Советы: максимально распостраните эту информацию среди жителей города, земляков, своих друзей- увеличивайте шанс каждого белицкого и водянского проекта, чтобы попасть в десятку избранных из 72-х проектов и увеличить шансы на их выигрыш. 



Схожі новини:

Категория: Участь у грантах та проектах | Просмотров: 1833 | | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]