12:30
Тиждень Дошкілля у ДНЗ № 12 « Дзвіночок»

 


Тиждень Дошкілля у дошкільному закладі розпочався 22.09.14 року з конкурсу дитячих малюнків на асфальті «Україна – рідний край». Діти з задоволенням в своїх роботах відтворювали свої задуми, допомагали дітям вихователі Горбань О.Г., Кириченко Н.Г., Мамаєва О.В. У другій половині дня була презентована виставка творчих робіт дітей, їх батьків та вихователів «Веселий ярмарок». Кожна робота розкривала креативність автора.

  


23.09.14 середня група «Сонячні зайчики» (вихователь Мамаєва О.В.)запросила дітей інших груп на розвагу «Під грибочком» за казкою В. Сутєєвої. Діти драматизували, імітували рухи казкових героїв, допомагали один одному у надзвичайній ситуації, виконували фіз.хвилинки, запропоновані маленькими артистами. У другій половині дня вихователі Кириченко Н.Г. та Чирва О.Я. створили для дітей музичну розвагу «Співучі дзвіночки», під час якої діти проявили свою артистичну, пластичну  індивідуальність.

 


24.09.2014 з ранку драматизація казки «Колобок з нового врожаю» дала змогу дітям старшої групи «Чомусики» (вихователь Кириченко Н.Г., Чирва О.Я.) творчо розкритися та ще раз доторкнутися до джерел духовності, відчути красу рідної мови. В вечерні години для дітей молодшої групи (вихователі Капустіна Н.В., Чирва О.Я., Соловйова Ю.М.) було організовано спортивна розвага «Веселі перегони» в ігровій формі діти вправлялися у виконанні фізичних вправ, розвивали творчу увагу, вчилися піклуватися про своє здоров'я.

 
З ранку 25.09.2014 під час спортивної розваги «Світлофор Моргайко в гостях у дітей» (вихователь Горбань О.Г.) Моргайко допомагав дітям оволодіти основами безпеки життя на дорозі. У другу половину дня була створена благодійна акція «Подаруй дітям радість» за підтримки батьківського комітету та вихователів  Горбань О.Г., Кириченко Н.Г., Мамаєва О.В., Соловйова Ю.М..  Діти з задоволенням продавали випічку, вироби з гарбуза, ввічливо обслуговували відвідувачів. Вилучені кошти та речі було вирішено направити для допомоги переселенців з зони АТО.

 

 

 


26.09.2014, у останній день робочого тижня був День відкритих дверей «Садочок рідний – ти найкращій». Майстерня «Умілі рученята» відкрила  майстер – класи: Горбань О.Г. знайомила дітей та батьків з орнаментами та кольоровою гамою Донецької області; Соловйова Ю.М. вчила дітей в'язати спицями; Мамаєва О.В. робила разом з дітьми вироби з квілінгу.

 

 


Тиждень був цікавий та насичений різноплановою діяльністю з малюками та їх батьками, завдяки творчій роботі педагогічного колективу.

 

ДНЗ № 12 « Дзвіночок»
Завідувач М.М. Рябчук



Схожі новини:

Категория: Дитячі садки | Просмотров: 2061 | | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]