23:48
Тиждень світу гри – чаклунки у ДНЗ №15 "Малятко"

З іграшками, іграми тиждень вже промчав.
Про важливість гри в садку.
Всім нам нагадав.
Плідно щоб дітей навчати
Цілий рік ми здатні грати.

З 01.07.2015 по 03.07.2015 у ДНЗ № 15 «Малятко» проходив «Тиждень світу гри – чаклунки». 

Це були незабутні та веселі дні літніх забав  та розваг. Дітлахи із задоволенням грали у різні улюблені ігри :  настільні «За столом разом  ми граємо, пазли , доміно складаємо » та рухливі  «У рухливі ігри граймо – про здоров'я пам’ятаймо  »! А ще мали змогу принести до дитячого садка незвичайні улюблені іграшки.  «Принесу на виставку іграшку свою , хай усі побачать , як її люблю!»

Основна ідея Тижня ігри та іграшки - популяризація кращих унікальних і доступних для дітей ігор, включаючи ігри, відібрані століттями. Країна ігор - це великий живий світ ігор для дітей і дорослих. Цілий тиждень, вихователям, вихованцям та їх батькам пропонується стати «корінними» жителями цієї країни, пізнати її красу і різноманіття, танці і пісні, а головне - подивитися на світ гри і на себе з боку.

Мета Тижня ігри та іграшки: сприяти формуванню ігрової культури дітей, батьків, педагогів. Головне - знайомство дітей зі світом ігри, дорослих - з ігровими технологіями та методами педагогіки гри. Відповідно до мети був розроблений план заходів на тиждень з педагогами та план взаємодії з батьками, а так само вихователями, що складають тематичне планування по виховно-освітньої роботі з дітьми.

Девіз Тижня гри «Сьогодні ми граємо, а завтра перемагаємо», а метою тижня те, що всі діти і батьки мали можливість стати учасниками змагань та різноманітних ігор, народних забав і дивовижних експериментів, конкурсів та вікторин.

ДНЗ №15 «Малятко»
Завідувач  Сачко Т.В.

 

 

 

 

 



Схожі новини:

Категория: Дитячі садки | Просмотров: 2850 | | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]