01:29
Запрошуємо представників малого та середнього бізнесу з Донецької області до участі в одноденних навчальних тренінгах з бізнес-планування

Агенство регіонального розвитку "Донбас" запрошує представників малого та середнього бізнесу з Донецької області до участі в одноденних навчальних тренінгах з бізнес-планування , що пройдуть в м.Краматорськ 26, 27 листопада 2015 року.

В рамках проекту «Створення інфраструктури сталого територіального та економічного розвитку Донецької області» , що реалізовується Регіональною громадською організацією «Агентство регіонального розвитку «Донбас»», за фінансової підтримки Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні (в межах Проекту «Економічне і соціальне відновлення Донбасу») та Уряду Японії, 26,27 листопада 2015 року в місті Краматорськ проводяться одноденні навчальні тренінги для представників малого та середнього бізнесу Донецької області.
 На тренінгах експерти проведуть навчання щодо розробки бізнес-планів та підготовки інвестиційних проектів, написання та подачі проектних заявок та особливостей реалізації проектів за фінансової або грантової участі МФО. Учасники тренінгу ,після проходження навчання, зможуть звернутись до фахівців і експертів проекту для безпосередньої розробки документації по інвестиційних проектах, бізнес-планів а також отримають допомогу в розробці бізнес-планів , які , за результатами конкурсного відбору, будуть рекомендовані для фінансування донорськими організаціями відповідно до профілю проектів.
Для участі в тренінгах просимо Вас до 20 листопада 2015 року (включно) заповнити анкету, яка знаходиться за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1_DRrYp4JIcXMFa1_myv15suMcc_Zr6fnDne2QnPpEhM/viewform?c=0&w=1 

За результатом розгляду заявок Ви отримаєте офіційне запрошення з детальним описом умов і програми тренінгу не пізніше 23 листопада 2015 року.

Участь у тренінгах безкоштовна .Організатори забезпечують учасників навчальними матеріалами і харчуванням під час проведення тренінгу.

За додатковою інформацією звертайтесь до консультанта проекту Вікторії Зубкової . 
Контакти : +380508587097, vikazubckova@yandex.ru



Схожі новини:

Категория: На замітку | Просмотров: 639 | | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]