01:41
Завдяки юному свідку добропільські правоохоронці розкрили грабіж

Підозрюваний у скоєнні тяжкого злочину був затриманий поліцейськими протягом години. Активно посприяла у цьому 10-річна донька потерпілої, яка стала очевидцем і свідком пограбування. За даним фактом відкрито кримінальне провадження, тепер зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі.

У чергову частину Добропільського відділення поліції надійшло повідомлення від 31-річної жительки міста Білицьке, яка повідомила, що з її квартири викрали два телевізори. Жінка розповіла, що була в гостях у сусідньому будинку у своєї знайомої, як раптом прибігла її 10-річна донька та повідомила, що з їх квартири, якийсь чоловік виносить телевізор.

На місце події негайно прибули співробітники Добропільського відділення поліції. Правоохоронцям завдяки свідченнями 10-річної дівчинки, протягом години вдалося встановити особу, яка скоїла даний злочин. Ним виявився 34-річний знайомий потерпілої. Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння розбою, грабежу і насильства.

За словами зловмисника, коли він прийшов провідати господиню квартири, вхідні двері були відчинені, а вдома нікого не було. Чоловік одразу ж скористався ситуацією, проник у квартиру і викрав майно потерпілої.

Викрадене майно вилучено та повернуто законному власнику.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 8 років.

http://krasnoarmiysk-police.dn.ua



Схожі новини:

Категория: Новини поліції | Просмотров: 772 | | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]