Щоб хліб, як сонце сяяв на столі, в кожному будинку, в кожній сім'ї

Ласкаво і шанобливо ми називаємо його— хліб-батечко, хліб-годувальник. Хліб кожного дня в кожній оселі, в кожній сім'ї на столі Ми щодня купуємо його, навіть не замислюючись, як нелєгко він дістається. Хліб завжди визначав велику і малу політику.

В часи перебудови хліб стали випікати всі, «Доки» з'явилися на кожному кроці. На сьогодні у місті Добропіллі працює стабільно одне підприємство – ВАТ "Добропільський хлібокомбінат", очолюване членом виконавчого кабінету Білицької міської ради , директором правління Бєлою Людмилою Миколаївною. Завдяки наполегливості, вмінню, злагодженій праці кожного члена трудового колективу, починаючи з директора Бєлої Людмили Миколаївни і заслуженого пекаря Олійник Тетяни- завод живе, забезпечує городян і селян хлібобулочною продукцією.

Нелегко доводиться колективу вистояти, виробляти якісну і смачну продукцію. Хліб дозволили пекти і продавати всім. Та вимоги до виробництва, санітарних і технологічних норм залишились тільки до хлібозаводу, приватні підприємці тут поза конкуренцією. Тож завод виробляє в день 9 тон хліба при потужності 45, одних булочок випікали раніше 6 тон щодня, зараз – 600 кг.

В цих умовах жорсткої та нерівної конкуренції підприємство стабільно працює, постійно оновлює асортимент продукції, підвищує ії якість. Сьогодні випікають хліб формовий, паляницю, хліб весняний, більше десяти найменувань булочок, серед них найбільш популярні серед споживачів бутербродна, з горіхом, з помадкою, батон нарізний.

Торти Білицького хлібозаводу традиційно вишукані і смачні: «Датський», «Для тебе», «Добре поле», «Славутич», «Казка». Протягом 30 років виробляє їх майстер-кондитер Ситник Євгенія  Борисівна, депутат Білицької міської ради. Жодне свято не можна уявити без рум'яних короваїв, що стали вже візитною карткою білицького хлібозаводу. На замовлення населення випікають потрібну продукцію.

Колектив працює стабільно, злагоджено. Плинності кадрів тут немає. І кожен вміє докласти рух і серця до роботи, гордиться причетністю до свого підприємства. Добру славу заводу створюють кращі трудівники: Кіш Надія—формувальниця, Сьомкіна Наталка — пекар, Володін Сергій — слюсар, Карцев Сергій— водій, Проценко Раїса— майстер, Безсонова Олена — технік-технолог, Цибулько Тетяна—продавець, Калячкіна Валентина — пекар, Мінченко Люба— пекар, Волкова Світлана — продавець, Бєлова Людмила, Курбангалієва Галина—комірники готової  продукції.

Сьогодні Білицький хлібозавод має свою мережу фірмової торгівлі в місті Білицькому, селищі Водянському, місті Добропіллі. Велику і значку допомогу надає ветеранам-війни і праці, підшефній Білицькій загальноосвітній школі N9, наповнює бюджет міської ради.

Від Імені виконавчого комітету Білицької міської ради вітаю цей чудовий колектив з професійним святом. Низький уклін за хліб святий, що зігріває кожного з нас, дає сили і наснаги, здоров'я й упевненості в дні прийдешньому.

Валентина ТИТАРЕНКО
Білицький міський голова
Новий шлях №82 (9711)
20 жовтня 2001

Похожие материалы:

Категория: Город вчера | Добавил: HELEN (03.04.2012)
Просмотров: 2001 | Комментарии: 5 | Теги: Белицкий хлебозавод | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 5
5 HELEN  
вовсе нет, причины закрытия были другими

4 Мазепа  
Потому что сейчас нет муки. По полям один подсолнух

3 BOLTIK  
торт незнаю а за хлебом очереди стояли на хлебозаводе, помню купиш хлебушик а он еще теплый душистый, пока домой дойдеш пол хлеба и нет, вот щас по клавишам стучу а у самого аж слюнки текут)))))

2 HELEN  
трудно сказать - статья за 2001 год, пока хлебозавод еще не потопили sad , но по-моему это было вкусно, особенно почему-то запомнился Датский торт smile

1 Мазепа  
Quote
Торти Білицького хлібозаводу традиційно вишукані і смачні: «Датський», «Для тебе», «Добре поле»,


Не разу не пробовал, а как он хоть выглядит?

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]