11:44
1 червня у ДНЗ №15 «Малятко»

1 червня в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято - День захисту дітей. Кожного року, в цей чудовий день, колектив та батьки ДНЗ №15 «Малятко» готують для своїх вихованців цікаві сюрпризи.

Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край! 

Вранці, коли дітлахи прийшли в садочок, їх зустріло справжнє «Кулькове царство». Різнокольорові кульки панували всюди: на майданчиках та вхідних дверях майоріли кулькові гірлянди, а східці, групові кімнати та музична зала були прикрашені кульковими квітами. Такий чудовий сюрприз для наших дітлахів підготували батьки старшої групи. Діти та дорослі вже із самого ранку отримали позитивний настрій та передчуття свята. 

Потім на вихованців чекало веселе та цікаве свято — «Казкова Країна дитинства», яке підготували музичний керівник  Костєва О.О  та вихователі груп . На малюків чекали чудові перетворення, музичні забави, рухливі ігри, конкурс малюнків на асфальті. Малюки приймали активну участь у цьому веселому дійстві: відгадували загадки, грали в ігри, співали пісні, виконували рухи під музику.Дуже цікавим було для дітей змагання на кращій «Чарівний замок із піску», де діти проявили свою фантазію, створивши неабиякі споруди.

Протягом дня на дітей чекав ще один сюрприз: , родзинкою якого став вітамінний сік та солодощі. Весь день в нашому садочку панувала весела та позитивна атмосфера. Піднесений настрій був не тільки у дітей, а і у дорослих. 

Дитинство - це чудова пора сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків. Нехай оточуюче викликає у дітлахів тільки позитивні емоції, сльози капають тільки від сміху, а всі негаразди хай проходять повз наших малюків. 

Закликаємо усіх дорослих не тільки 1 червня, а й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю дитячі серця, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю не тільки нашого міста, а і України.

Вихователь – методист
І.В. Запророжець



















Схожі новини:

Категория: Дитячі садки | Просмотров: 3773 | | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]