16:43
Команда «Dance for life» м. Білицьке зайняла третє місце у чемпіонаті міста Красноармійськ з черлідингу

 

15 лютого в Красноармійську відбувся відкритий чемпіонат міста з черлідингу.

У змаганнях, які проходили в спортивному залі ДК ПАТ ШУ «Покровське», взяли участь понад 50 спортсменів з міст Красноармійськ, Білицьке і Донецьк.

На параді відкриття з вітальним словом до присутніх звернулася заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Наталія Точилова.

Змагання проводилися у вікових категоріях діти та юніори у різних номінаціях черлідингу – данс-соло, данс-дует, данс-квартет, данс-команда, джаз-соло, хіп-хоп соло, хіп-хоп дует, хіп-хоп квартет, хіп-хоп команда.

У командному заліку третє місце посіла команда «Dance for life» м. Білицьке, на другому місці – СК «Факел» м. Красноармійськ. Переможцем стала команда СК «Альтаїр» ДК ПАТ ШУ «Покровське».

Більшість перших місць в соло-програмах посіли спортсмени з Красноармійська – Ярослава Трясорук, Софія Кривда, Марія Михайлова, Христина Босак, Ганна Муханова, Ілля Шутько, Єлизавета Онасенко, Карина Гладких, Альона Земляна, Софія Парубова.

Усі переможці та призери нагороджені дипломами та медалями, придбаними за кошти профспілкового комітету ПАТ ШУ «Покровське» та батьківського комітету СК «Альтаїр».

 
http://www.sport.donetsk.ua



Схожі новини:

Категория: Спортивні заходи | Просмотров: 939 | | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]