19:31
Тиждень експериментів в ДНЗ N15 «Малятко»

 

Літо-чудова пора! Як зробити щоб життя дошкільників було змістовним, цікавим, а літо, проведене - незабутнім. Наскільки успішно проводитиметься робота з дошкільнятами, багато в чому залежить від планування роботи педагогів як у нашому дошкільному закладі в цілому, так і в кожній віковій групі зокрема. 

 

Для того щоб зробити перебування дітей у дитячому садку влітку цікавим і невимушеним, у цей період педагогічний колектив дошкільного освітнього закладу No15 «Малятко» основну увагу приділяє інтегрованим заняттям в ігрової формі, дидактичним іграм, іграм-забавам, творчим майстерням, одночасно збільшивши час перебування дітей на свіжому повітрі і здійснюючи фізкультурно-оздоровчі заходи.

 

При цьому застосовує тематичний підхід до організації освітнього процесу. Для кожної групи складається тижневий план заходів, у якому кожний тиждень визначається окрему тему. Ось і з 21-по 24 липня в ДНЗ був «Тиждень експериментів», де дітлахи з радістю проводили експерименти з водою та ґрунтом, магнітом та фарбами, а закінчився тиждень «Святом мильних бульбашок».

 

 

 

 

ДНЗ N15 «Малятко»

Ирина Запорожец(Черницына)



Схожі новини:

Категория: Дитячі садки | Просмотров: 2026 | | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]