21:06
«Вікно в природу» у ДНЗ №12 «Дзвіночок»

Природа – один із найважливіших факторів виховання. Зробити іі близькою, зрозумілою дітям – одне із завдань дитячого садка. Влітку перед вихователями відкриваються величезні можливості для ознайомлення дошкільників з навколишнім середовищем. Показати красоту рідної природи, навчити цінувати та берегти її, бачити і розуміти взаємозв'язок природних явищ, значення всього живого для людини – все це дуже важливо для всестороннього розвитку малюків.

У «Дзвіночку» кожен день вихователі Горбань О.Г., Мамаєва О.В., Ніколєнко Н.Ю. відкривають дітлахам «Вікно в природу», спостерігаючи за рослинами, комахами, тваринами (свійськими та дикими). Виховують бережливе ставлення до всього живого, спонукають їх до трудової діяльності: поливати квіти, виривати бур'ян, підпушувати землю в квітниках тощо.

А скільки радості, подиву, захвату в очах малюків під час «зустрічі» з черепахою, жабкою, яка живе в квітнику та іншими живими створіннями! Обов'язок вихователя – викликати бажання вдивлятися в довкілля, бачити  ті зміни , які відбуваються в навколишньому середовищі, пізнавати світ.

ДНЗ №12 «Дзвіночок»
Завідувач  Рябчук М. М.



Схожі новини:

Категория: Дитячі садки | Просмотров: 1296 | | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]