13:52
Рік дитячої творчості – розпочато!

2013 рік в Україні оголошено Роком дитячої творчості. Про це Президент України Віктор Янукович заявив на Всеукраїнській нараді з питань захисту прав дитини 04.12.2012. На переконання Президента, 2013 рік  вже   створює ефективну  систему виявлення і реалізацію талантів, підтримує   творчі  інтелектуальні , спортивні  досягнення  дітлахів, вдосконалюється  виховна  робота з дітьми та організація  змістовного дозвілля. І про все це свідчить робота в даному напрямку,  яку проводять дитячі навчальні  заклади  в  нашому рідному місті.

Так,  14.03. 2013р. в місті Білицьке на базі Дошкільного навчального закладу  №15«Малятко» під керівництвом завідувача ДНЗ  – Сачко Т.В. та музичного керівника закладу Костєвої О.О.,  відбувся фестиваль хореографічної та пісенної творчості дорослих та дітей «Злагода», в якому приймали участь всі дошкільні заклади міста. Учасники та організатори фестивалю, батьки, глядачі, гості - всі отримали справжнє задоволення від  подорожі  творчими  традиціями  різних народів , а саме Дошкільний навчальний заклад №12 «Дзвіночок» (завідувач Рябчюк М.М.; музичний керівник Чирва О.Я.), який розпочинав фестиваль своїм виступом повів всіх присутніх  пісенними й танцювальними  стежками рідного краю. Нікого не залишив байдужими танок малих козачат, які показали професійний гопак, та запальна   жартівлива пісня про варенички.
 
 


Не можна відмітити яскравий виступ дошкільного навчального закладу №13 «Світлячок»(завідувач Копцева М.В.; музичний керівник Симонова О.К.), який понурив всіх у справжнє дитинство – своїм таночком справжнісіньких ляльок. (фото)


Також запав у душу виступ дітей ДНЗ №13 на музичних інструментах, під керівництвом  вчителя музичної школи Губи О.О., де діти показали на що вони згодні.(фото)


А ще  всі учасники фестивалю побували на далекому Сході , побачили дивовижних павичів та чарівних красунь , яких  показали  діти дошкільного навчального закладу №15 «Малятко», понуривши всіх у чарівну Персію.  (фото)



Почесними гостями фестивалю були: представник Білицької міської ради – секретар Білицької міської ради Іванова Т.В. та методист міського відділу освіти Героєва В.І. , а також багато батьків та вихователів міста.(фото)


Закінчився фестиваль врученням смачних призів та буклетів , смачним чаюванням із східними солодощами.

Сподіваємось що , проведення фестивалю творчості серед дошкільних навчальних закладів  міста , стане доброю традицією ще надовго.

Статтю підготувала
вихователь ДНЗ №15 «Малятко»
Запорожець І.В.


Схожі новини:

Категория: Дитячі садки | Просмотров: 1421 | | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]