15:59
Щиро вітаємо у «Дзвіночку» (День відкритих дверей у ДНЗ № 12 «Дзвіночок»)

День відкритих дверей, який відбувся  25 лютого у ДНЗ № 12 «Дзвіночок», - не тільки засіб задовільнити  природну зацікавленість в тому, як  живуть  діти в дитячому садку. Це перш за все спосіб познайомити батьків з умовами, змістом, методами та прийомами навчально-виховної роботи, а також подолати інколи, дуже стійку у окремих батьків, поверхневу думку про роль дитячого садка в житті і вихованні дитини.

Тому мета цього заходу така – звернути увагу батьків на приміщення, умови , де живуть і виховуються дітлахи. Особливе значення надавали харчуванню: складання меню, норми, повноцінність, різноманітні, санітарні умови приготування страв тощо. Батьки побували в цехах харчоблоку, познайомились з кухарями, де зав'язався діалог з приводу приготування  окремих страв. Багато чого нового дізналися для себе молоді мами, тата, бабусі.

З великою увагою подивились фільм за допомогою «скритої камери» «Ось, як я живу у садочку!». Намагалися показати батькам , як діти ведуть себе в повсякденному житті під час прогулянок, прийняття їжі, денного сну, занять, розваг, свят, сюжетно-рольових ігор, кружкової роботи, фізичних вправ тощо.

«Гості» залишились дуже задоволені і приємно вражені, про що і написали в «Візитаційній книзі». Відзначили чистоту та порядок  харчоблоку, двору і взагалі всіх приміщень дитячого закладу.( Бондаренко А.І., Горбунова Г.П., Богдан О.С., Богдан В.І., Захарченко О.Л., Жданова В.В., Кузнецова Я.Ю.,  Науменко С.О., Філіпова  О.І. та інші.)
Звичайно, приємно було почути слова вдячності, тим паче, що рідко таке буває.

Слід також відзначити окремих батьків та педпрацівників , які створили виставку своїх творчих робіт.

Чалая  Надія Станіславівна з задоволенням представила свої роботи – прикраси для дівчаток та жінок, ялинкові іграшки із бісера, атласних стрічок та інше.
Завадська Антоніна Дмитрівна (колишній вихователь) поділилась своїм «хоббі» -  пошив різноманітних ляльок.

Вихователі закладу Горбань О.Г., Кириченко Н.Г., Мамаєва О.В., Ніколєнко Н.Ю., Мосейчук К.М. теж показали свою творчість: вишиванки, оригами, витинанки тощо.

Таким чином, день видався продуктивним, цікавим, пізнавальним для всіх. Дякуємо всім батькам за підтримку, розуміння та теплі слова подяки працівникам «Дзвіночка» за наші старання та плідну працю.

 

Завідувач ДНЗ № 12 «Дзвіночок»

Марія Рябчук

 



Схожі новини:

Категория: Дитячі садки | Просмотров: 648 | | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]