19:10
Вдячність за новий навчальний заклад у місті

Від моменту їдеї участі в проекті ПРООН " По швидкому відновленню сфери соціальних послуг і налагодження миру в Донецькій та Луганській областях" до його втілення пройшло немало часу і було докладено багато зусиль,старання,натхнення. Ми вдячні, в першу чергу УРЯДУ ЯПОНІЇ ТА ПРОГРАМІ РОЗВИТКУ ПРООН, які в нас повірили,вдихнули в наш навчальний заклад нове життя та звернули увагу на соціальні потреби дітей нашого маленького,але чудового міста. Цей проект велика радість і велика справа для всіх нас. Особлива подяка людям,які долучилися,зробили добру справу для дітей з вадами здоров*я. Спільними зусиллями ми досягли того,щоб діти почувалися комфортно і мали належні умови для розвитку творчих здібностей.

Ми впевнені, навчальний заклад буде процвітати. У наших дітей є майбутнє, тому що вони повноцінні громодяни українського суспільства. Нам хочеться вірити, що саме в ціх стінах у новоселів з*являться друзі,з якими буде цікаво спілкуватися,а вчителі та вихователі допоможуть діткам пізнати цей світ,де ще багато невідомого. І школа №10 - дитячий садок "Світлячок" стане для них другою домівкою.

Від наших чудових діточок слова подяки: Юрію Савко- керівнику проекту ПРООН "Раннє відновлення соціальних послуг і налогодження миру в Донецькій та Луганській областях ", Володимиру Аредову- координатору проекту ПРООН "Раннє відновлення соціальних послуг і налогодження миру в Донецькій та Луганській областях", Олексію Сніховському- спеціалісту з будівництва та проектування проекту ПРООН "Раннє відновлення соціальних послуг і налогодження миру в Донецькій та Луганській областях", Альоні Мельник- спеціалісту з комунікацій проекту ПРООН "Раннє відновлення соціальних послуг і налогодження миру в Донецькій та Луганській областях" Макаренко Олені Петрівні- заступнику начальника управління загальної освіти Департамента освіти і науки Донецької облдержадміністрації. Золкиній Лілії Івановні - начальнику управління у справах сім*ї та молоді Донецької облдержадміністрації .Ользі Володимирівні Гетьман- депутату Добропільської міської ради, Курді Ігорю Івановічу.

На святі діти подарували гостям сердця,які символізують міцні і теплі обійми. Наші діти впевнені,що "їх дитячі серця в надійних руках" Юрій Савко подарував дітям цікаві подарунки від представників ПРООН. А нашим дітям ми бажаємо радісних світанків,сонячних днів,цікавих і змістових подорожей у світ добра,любові і знань!

Завідувач ДНЗ "Світлячок"

Марина Копцева



Схожі новини:

Тегі: ПРООН

Категория: Участь у грантах та проектах | Просмотров: 1011 | | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]