21:00
Виїзний прийом за місцем мешкання з підопічними Білицького будинку інтернату

Начальник відділу обслуговування громадян № 1 Хничова Наталя провела виїзний прийом за місцем мешкання з підопічними Білицького будинку інтернату для людей похилого віку та інвалідів.

 

Під час зустрічі начальник відділу висвітлила основні аспекти пенсійної реформи, надала роз’яснення щодо призначення та виплати пенсії залежно від групи інвалідності.

 

З метою підвищення рівня інформованості фахівець ознайомила мешканців будинку інтернату та і його співробітників з сучасними електронними сервісами, які дозволяють вирішувати багато пенсійних питань у режимі онлайн, без потреби відвідування відділів обслуговування громадян.

 

Детально розглянули питання щодо отримання цифрового підпису для реєстрації на веб-порталі Пенсійного фонду та подальшого користування послугами сайту.

 

Напередодні Міжнародного дня людей похилого віку, фахівець Добропільського об’єднаного управління Пенсійного фонду України привітала підопічних зі святом, побажала їм здоров’я, нескореного оптимізму, щирої радості та щастя.

 

По закінченню зустрічі начальник відділу відповіла на індивідуальні питання присутніх та роздала буклети для ознайомлення.

 



Джерело: Добропільська міська рада

Схожі новини:

Категория: Новости здравоохранения | Просмотров: 388 | | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]