17:33
Звернення до депутатів та небайдужих громадян від дошкільних закладів міста

Звернення до небайдужих громадян !

Шановні депутати та громада м. Білицьке та м. Добропілля!

Ми, батьки дітей, які відвідують дошкільні заклади м. Білицьке та смт Водяне, звертаємось з великим проханням залишити наші садочки на балансі Відділу освіти Добропільської міської ради , де вони й повинні бути. Зважаючи на те, що в Україні важке становище і малі міста не можуть у повній мірі утримувати дитячі заклади, ми вважаємо, що закладам буде краще знаходитись і розвиватись у своїй освітянській сфері. Нам важко зрозуміти, чому такий ажіотаж виник в наслідок передачі наших дошкільних закладів ?

Справедливо підкреслити , що існування наших садочків в певній мірі залежало від нас, батьків. Ми не тільки вносили гроші на будівельні та інші матеріали, але й самі там працювали цілими сім’ями разом з працівниками закладів. Але в останній час, з відомих всім причин, ми втомилися це робити . У нас завжди виникали питання до завідувачів: чому в садках Новодонецька, Білозерська, Добропілля жилось краще, і на ремонтні роботи виділялися кошти і люди для виконання цих робіт?

Ми дбали і будемо дбати про своїх дітей і посильну допомогу будемо надавати , але великі ремонти кухонь, складських приміщень, каналізації, теплових мереж, тощо повинні виконувати бюджетні організації міста. Важливо нагадати, що всі будівлі садочків старі, понад 50 років . Капітальні ремонти не відбувались , тому всі дійшли до критичного стану.

Ми всі добре знаємо, які великі кошти вкладаються в капітальні ремонти шкіл смт. Водянське , м. Білицьке відділу освіти Добропільської міської ради на чолі Гетьман О.В., значною підтримкою та людяністю Голови міської ради Дерипаска В.Т. та його першого заступника Курді І.І.

Ми сподіваємось на ваше справедливе рішення.

Підписались понад 300 батьків та працівників дошкільних закладів .



Схожі новини:

Категория: Беличане | Просмотров: 1192 | | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]