12:11
На Донеччині відбулося засідання обласної методичної секції педагогічних працівників ЗП(ПТ)О гірничого профілю.

9 жовтня 2019 року проведено засідання обласної методичної секції педагогічних працівників ЗП(ПТ)О гірничого профілю. Організували роботу секції Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Донецькій області та ДНЗ «Білицький професійний ліцей» на базі якого відбувся захід. У заході брали участь 13 педагогів: викладачі професійно-теоретичної підготовки й майстри виробничого навчання з 6-ти ЗП(ПТ)О.

 

Зустріла і привітала з Днем працівника освіти всіх учасників Вікторія Баркарь, в.о. директора ДНЗ «Білицький професійний ліцей».

 

Тетяна Солодун, методист НМЦ ПТО у Донецькій області відкрила засідання й ознайомила присутніх з програмою роботи секції, з інформаційними матеріалами й новими нормативно-правовими документи МОН України щодо атестації педпрацівників і організації Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності WorldSkills 2019.

 

На засіданні також розглядалися питання:

- готовність педагогів до організації освітнього процесу в ЗП(ПТ)О на початок і впродовж 2019/2020 навчального року;

- удосконалення роботи з пошуку ефективних форм і методів навчання учнів професійної лексики українською (рекомендації, обговорення);

- підсумки роботи секції за минулий навчальний рік;

- види, організація й здійснення контролю навчальних досягнень добувачів освіти та форми його проведення (обмін досвідом);

- результати моніторингу навчальних досягнень учнів за І і ІІ семестр 2018/2019 навчального року та шляхи усунення типових помилок здобувачів освіти (рекомендації, обговорення);

- планування роботи обласної методичної секції гірничого профілю на наступний календарний рік (пропозиції, обговорення).

 

Учасники засідання, за пропозицією методиста Тетяни Солодун, перевірили себе в знаннях змісту розділів Наказу МОНУ № 419, а також активно обговорювали всі питання, заплановані засіданням.

 

Захід був довгим за часом, але продуктивним на думку учасників. На останок Тетяна Солодун рекомендувала педагогам бути активними користувачами сайту НМЦ ПТО у Донецькій області, МОНУ й сторінки facebook «Професійна освіта Донеччини». Побажала натхнення й продуктивної праці в 2019/2020 навчальному році та доброго настрою.



Джерело: ‎Едуард Гончаров‎ для Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Донецькій області

Схожі новини:

Категория: Білицький Ліцей | Просмотров: 452 | | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]