21:42
До державного свята «День захисника України» Білицька ЗОШ І-ІІІст.№8

На передодні державного свята «День захисника України» , 12 жовтня учні нашої школи прийняли участь у сумісному заході «А ми тую козацькую славу збережемо» на базі Водянської ЗОШ І-ІІІ ст. № 11.

 

Метою цього заходу було: пригадати з учасниками події виникнення історичного явища – козаччини; на основі дослідження козацького життя, побуту, традицій сприяти формуванню здорового способу життя; виховувати почуття гідності, шани до України-неньки. Учасники свята танцювали, співали, грали на різних музичних інструментах .

 

Під час обігрування пастанов всі поринали в роки козаччини. На святі був присутній випускник Білицької ЗОШ І-ІІІ ст. №8 Панкін Дмитро, який має статус учасника бойових дій. Він щиро подякував учням за привітання з нагоди свята Дня захисника України. До виступу на святі було запрошено ансамбль скрипалів Білицької музичної школи №2 під керівництвом Мальч Л.В. та концертмейстра Подзіної А.П. у супроводі Годлика М.М. Висловлюємо вам подяку за співпрацю!


А ще ми щиро дякує за благочинно надані транспортні послуги щодо перевезення учнів до смт Водяне, Білицькому міському голові Заварзіну Олександру Тихоновичу та батьківському комітету 9-го класу. Ваша підтримка та допомога сприяла проведенню цього свята. Сподіваємося на подальшу співпрацю.


Шануємо героїв! Пам’ятаємо минуле з надією в майбутнє! І щиро всіх вітаємо.



Схожі новини:

Категория: Школи | Просмотров: 906 | | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]