15:56
Фестиваль «Земля, яку сходив Тарас»
Він був сином мужика і став володарем у царстві духу. 
Він був кріпаком і став велетнем у царстві людської культури.

На честь 200-річчя з дня народження Т.Г.Шевченка у Палаці культури м. Білицького пройшов фестиваль «Земля, яку сходив Тарас». До уваги глядачів було запропоновано конкурсні виступи учнів з віршами великого Кобзаря.

 

За виступи усі читці були нагороджені почесними грамотами. І місце зайняли Кондрат'єва Єлізавета («Чи то не доля та не воля»), Білова Діана (уривок з поеми «Гайдамаки»), Савінська Альона («Сова»).

  

Дипломами фестивалю були нагороджені хор «Благовіст», вокальні ансамблі «Вечорниці», «Гармонія», «Асорті», ансамбль бандуристів «Криниченька», а також Максим Федорчук та Альона Бовкун.

Міською бібліотекою та бібліотекою Палацу культури було представлено літературну виставку творів Т.Г.Шевченка та ілюстрацію примірників художніх творів. Їх представляли Краснопольська Т.В. та Мошкова Л.М.

Святково оформлена сцена, вірші та пісні супроводжувались слайд-фільмом про життя та творчість поета, велась фото та віде зйомка.

До складу журі фестивалю ввійшли: завідуюча оркестровим відділом муз.школи Мальч Л.В., поет Бахтін Є.М., викладач укр.мови та літератури Баркар В.І.

Програму підготували керівники колективів художньої самодіяльності під керівництвом зав.відділом по культурно-масовій роботі Алексєєнко Л.Ф. Ведучим свята був Краснопольский Артем.

Фестиваль пройшов на високому художньому рівні і мало виховну значимість для багаточисельної глядацької аудиторії.

Висловлюємо подяку Добропільській тер.організаціі профспілки робітників вугільної промисловості на чолі з Древалем П.П. за фінансову та організаційну підтримку.

Зав.відділом по культ.масовій роботі 
Л.Ф. Алексєєнко


Схожі новини:

Категория: Заходи в місті | Просмотров: 742 | | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]