15:26
Тиждень української мови та літератури в Білицькому професійному ліцеї

Вже стало традицією проведення тижня української мови та літератури в Білицькому професійному ліцеї. Ініціатором та організатором якого була викладач української мови та літератури Баркаль Вікторія Іванівна. Активну участь в підготовки та проведені всіх заходів тижня взяв на себе профспілковий комітет та дільничні профспілкові організатори. У продовж тижня тривали різноманітні заходи — це конкурси, виставки, концерти і змагання.

Стартував тиждень конкурсом диктантів та малюнків «В гостях у української казки». А в конкурсі на кращу казку «Склади казку» про здоровий образ життя з незвичайним кінцем прийняли участь всі групи ліцею, показавши різноманітну фантазію та талант.

Свято української кухні зібрало в залі весь ліцей через запах свіже звареного борщу та вареників, зварених учнями та якими частували всіх присутніх.

Кульмінацією тижня став пісенний фестиваль української пісні « Наша дума, наша пісня не вмре, не загине». Учні всіх груп заспівали по дві українські пісні. Завершився тиждень мовознавчим турніром. Цікаві завдання надихали учасників на справжні мовознавчі подвиги.

Переможці конкурсу та учнів, які брали активну участь у конкурсах нагородили Грамотами та подяками в. о. директора ліцею Ременна Ольга Петрівна та голова первинної профспілкової організації Горобченко Лідія Василівна. Іми стали: Ткаченко Іна, Зубрицька Юлія, Зайцева Валерія, Королевський Ігор, Смертенюк Даніла, Білоконова Олена, Марковська Маргарита, Фельцман Злата, Саєнко Андрій, Варченко Володимир та інши.

«Всі ці заходи під час проведення тижня української мови, в яких було багато яскравих та цікавих різноманітних конкурсів, змагань, вечорів, безперечно, призначені донести до учнів красу та багатство української мови, розвивати мовленнєві здібності, виховувати любов до рідної мови та розуміння її краси» — сказала Вікторія Баркаль.

http://dobrterkom.com.ua



Схожі новини:

Категория: Білицький Ліцей | Просмотров: 503 | | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]