17:31
Засідання МО керівників ДНЗ за темою «Роль керівника щодо створення умов успішності педагогічної діяльності педагогів засобами інтерактивно

Засідання МО керівників ДНЗ за темою  «Роль керівника щодо створення умов успішності педагогічної діяльності педагогів засобами інтерактивного навчання згідно з вимогами, визначеними оновленим Базовим компонентом дошкільної освіти»

26 квітня 2016року згідно плану методичного кабінету відділу освіти Добропільської міської ради на базі ДНЗ №15 «Малятко» був проведений семінар для керівників м.Добропілля з проблеми «Роль керівника щодо створення умов успішності педагогічної діяльності педагогів засобами інтерактивного навчання згідно з вимогами, визначеними оновленим Базовим компонентом дошкільної освіти».

На засіданні були присутні:спеціаліст відділу освіти Мальцева І.А.; методист МК Героєва В.І.; керівники та методисти дошкільних навчальних закладів м.Добропілля, Білозерське, Білицьке, смт Новодонецьке, Водяне.

На початку семінару методист МК В.І.Героєва широко розкрила особливості реалізації здоров'язбережувальних технологій виховання дітей в умовах дошкільного навчального закладу, визначила актуальність даної проблеми.

В ході семінару присутнім була показана практична робота з дітьми з впровадження здоров'язбережувальних технологій,а саме: інтегроване заняття валеологічного спрямування в старшій групі «Де ховається здоров'я?», вихователь Рєзнік О.М.; фрагменти фізкультурних занять  з використанням інноваційних оздоровчих технологій(дихання за методикою А.М.Стрельникової) «Повітряний чарівник» Кузьма О.І.;та  гімнастика на степ-платформах «Робіть зарядку, все буде в порядку!» вихователь Станасюк Є.Г.;музичним керівником Костєвою О.О. було запропоновано театралізовано – спортивну виставу «Малі Олімпійські ігри 2016» та флеш-моб працівників закладу «Ми – за здоровий спосіб життя!».

Завідувач ДНЗ Сачко Т.В. та вихователь–методист закладу Запорожець І.В. провели педагогічний брифінг «Здоров'язбережувальні технології в дошкільній освіті як засіб інтерактивного навчання», який супроводжувався презентаціями, докладами. Широко показана робота закладу з даного напрямку. Всі присутні мали змогу практично створити модель діяльності працівників дошкільного навчального закладу з впровадження фізкільтурно-оздоровчої роботи, визначити аспекти складових здоров'я, а також скласти портрет здорової дитини. Ще в практичній частині відвідувачі семінару познайомилися з новою формою методичної роботи- web-квестом «Здоров'я – найдорожчий скарб», в ході якого вирішували завдання  за допомогою інтернет – ресурсів і залишали свої коментарі, які в подальшій роботі будуть опрацьовані та складено методичні рекомендації для подальшої роботи. На семінарі панувала сприятлива та тепла атмосфера.

Методист МК Героєва В.І. та завідувач закладу Сачко Т.В. разом створили умови для активного інтегрованого інтерактивного обміну досвідом роботи з питання здоровя'збереження та ухвалили методичні рекомендації для підвищення мотивації щодо здійснення роботи з даної проблеми в дошкільних навчальних закладах великого Добропілля.



Схожі новини:

Категория: Дитячі садки | Просмотров: 728 | | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]