10:52
Виконання Стратегії соціального партнерства ДТЕК - м.Білицьке у 2014 році

За 2013-2014 роки своєї діяльності компанія ДТЕК, при безпосередній участі міської влади і небайдужих мешканців міста , реалізовано немало важливих соціально значущих проектів, направлених на те, щоб змінити на краще життя в шахтарських містечках.

Згідно зі стратегією Соціального партнерства ДТЕК – м.Білицьке за ІІІ квартал 2014 року втілене виконання за наступними проектами: 

- За проектом «Облаштування і огородження на території міста Білицьке та сел..Водянське контейнерних майданчиків для складування твердих побутових відходів» на території міста Білицьке побудовано 3 контейнерні майданчики за адресою: 

  1. вул.Донецька,36 – на 10 контейнерів;
  2. вул.Московська, 4 – на 6 контейнерів;
  3. вул.Харківська, 31 – на 8 контейнерів

та до кінця року планується побудувати 5 контейнерних майданчиків у сел..Водянське за адресою:

  1. вул..Шкільна-Красноармійська (р-н ринку) – на 10 контейнерів;
  2. вул.Шкільна,18 – на 4 контейнери;
  3. вул..40 років Жовтня, 8 – на 10 контейнерів;
  4. вул.40 років Жовтня,19 – на 4 контейнери;
  5. вул. 40 років Жовтня, 31 – на 4 контейнери. 

- Завдяки коштам ДТЕК за проектом « Облаштування території паркової зони міста Білицьке» виконується облаштування паркових доріжок тротуарною плиткою (близько 600м2), а за кошти місцевого бюджету у міському парку встановлено фонтан, щоб покращити відпочинок мешканців міста.

- За календарним планом Стратегії також виконується проект «Коригування генерального плану розвитку і зонування м.Білицьке» Цей документ містить інформацію про демографічні, соціальні й економічні показники стану розвитку місцевої громади. Перспективи майбутніх капітальних проектів і територіальні напрямки розширення міста дають можливість спрогнозувати і попит, і пропозицію, доступ до ринку землі, гарантії права власності на отриману землю, вимоги до використання землі та рівне ставлення до конкурентів. Відповіді на всі ці питання містяться у генплані міста.

ИК Белицкого ГС



Схожі новини:

Категория: Місцева влада | Просмотров: 848 | | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]